Postavljene kamere na Južnom kraku Koridora 10

Izvor: RTS, 20.Feb.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljene kamere na Južnom kraku Koridora 10

Video-nadzor duž gradilišta Južnog kraka Koridora 10 (Grdelica - Vladičin Han) je postavljen, a do kraja nedelje se očekuje ugradnja kamera i na potezu Istočnog kraka tog dela auto-puta, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Nadzorne kamere na gradilištima Koridora 10, Južnom kraku, postavljen je na nekoliko lokacija, a Tunel Manajle pokriva 16 kamera. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

U resornom ministarstvu kažu da trenutno razmatraju tehničke i druge opcije za omogućavanje javnog video-striminga, a "o mogućnostima i eventualnom pristupu linku, javnost će biti blagovremeno obaveštena".
Kako je ranije najavila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, "u svakom trenutku tokom 24 sata svi će moći da vide kako se i da li se radi na gradilištima", kako bi se pratili ali i ubrzali građevinski radovi na koridorima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.