Poslovni forum: Mogućnosti poslovanja Regiona Zapadnog Balkana i Regiona Nordijskih zemalja

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovni forum: Mogućnosti poslovanja Regiona Zapadnog Balkana i Regiona Nordijskih zemalja

Privredna komora Srbije u okviru Evropske mreže preduzetništva i u saradnji sa Komorskim investicionim forumom, Nordijskom poslovnom alijansom u Srbiji, ambasadom Kraljevine Danske, ambasadom Republike Finske i ambasadom Kraljevine Švedske organizuje trodnevni poslovni forum "Mogućnosti poslovanja Regiona Zapadnog Balkana i Regiona Nordijskih zemalja". Poslovni forum biće održan 16. oktobara 2018. godine u Resavskoj 15, u sali 1. Početak foruma zakazan je u 10:00 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Učesnici foruma i predstavnici privrede zemalja regiona imaće priliku da se bliže upoznaju sa nordijskom poslovnom kulturom, primerima i koristima implementacije njihovog pristupa poslovanju, kao i da direktno identifikuju potencijalne oblasti za saradnju sa nordijskim investitorima u Srbiji ali i predstavnicima privredne delegacije iz Nordijskih zemalja koji će uzeti učešće na forumu.

Istaknuto učešće na skupu imaće i švedska kompanija IKEA koja je u samom vrhu globalnih brendova današnjice.

Glavni cilj foruma je da se domaći privrednici putem bilateralnih razgovora sa sagovornicima iz komplementarnih sektora povežu, predstave mogućnosti svojih kompanija i proizvoda i uspostave buduću saradnju.

Forumi su podeljeni po danima sa ciljem bolje organizacije i snažnije posvećenosti svakoj zemlji nordijskog tržišta, te će prvi forum biti održan 16. oktobra 2018. godine gde će učešće uzeti privrednici iz Regiona Zapadnog Balkana i privrednici Kraljevine Švedske. Idućeg dana, 17. oktobra, održaće se privredni forum sa predstavnicima Regiona Zapadnog Balkana i privrednicima iz Kraljevine Danske, dok je 18. oktobar rezervisan za susrete privrednika iz Regiona Zapadnog Balkana i Republike Finske.

Sve neophodne informacije i platforma za prijavljivanje učesnika i privrednika: http://nordiccountriesweek2018.talkb2b.net

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava događaja za utorak, 16. oktobar 2018. godine

Izvor: Capital.ba, 16.Okt.2018, 07:25

REPUBLIKA SRPSKA  BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik:  – u 12.00 časova razgovaraće sa najboljom srpskom atletičarkom Ivanom Španović; /Palata Republike, VIDEO/;  – u 13.00 časova razgovaraće sa ambasadorom Kine u Bih Čen Bo. /saopštenje, Palata Republike, VIDEO/  BANJALUKA...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.