Poreska uprava otpisuje dug za doprinose i kamatu

Izvor: Blic, Beta, 30.Mar.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreska uprava otpisuje dug za doprinose i kamatu

Rok za podnošenje zahteva za otpis 75 odsto kamata na neplaćene poreze i doprinose za firme i stanovništvo ističe 31. marta.



Kako je najavila Poreska uprava, moguć je otpis kamate na porez na dohodak građana, porez na dobit preduzeća, porez na prenos apsolutnih prava, porez na nasleđe i poklon, porez na promet, porez na registrovano oružje, kao i na porez na fond zarada i porez na finansijske transakcije, prenela je agencija Beta.

Građani i firme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogu dobiti i otpis 75 odsto kamata na doprinose za obavezno penzijsko i invalidsko osiguranje i na obavezno osiguranje za slučaj nezaposlenosti.

Za otpis kamate potrebno je da se uplati glavni dug, bez kamate, nastao do kraja 2007. godine i glavni dug i kamata za 2008. godinu i prve mesece 2009. godine, navodi se u saopštenju.

Dodatne informacije mogu se dobiti u lokalnim filijalama Poreske uprave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poreska uprava otpisuje dug za doprinose i kamatu

Izvor: Poslovni magazin, 29.Mar.2009, 21:37

Rok za podnošenje zahteva za otpis 75 odsto kamata na neplaćene poreze i doprinose za firme i stanovništvo ističe 31. marta.Kako je najavila Poreska uprava, moguć je otpis kamate na porez na dohodak građana, porez na dobit preduzeća, porez na prenos apsolutnih prava, porez na nasleđe i poklon,...

Nastavak na Poslovni magazin...

Poreska uprava otpisuje dug za doprinose i kamatu

Izvor: Krediti.rs, 30.Mar.2009

Rok za podnošenje zahteva za otpis 75 odsto kamata na neplaćene poreze i doprinose ističe 31. marta.

Nastavak na Krediti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.