Porečje Vučje ponuđeno na prodaju  po početnoj ceni od 356,8 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2020, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porečje Vučje ponuđeno na prodaju po početnoj ceni od 356,8 miliona dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je prodaju poljoprivrednog kombinata "Porečje" iz Vučja u stečaju javnim nadmetanjem po početnoj ceni od 356,8 miliona dinara.

Na prodaju je ponuđeno, pored ostalog, poljoprivredno zemljište, upravna zgrada, magacin, hladnjače, oprema, zalihe, kao i poslovni prostor u Beogradu i Leskovcu, navedeno je u oglasu koji objavljen na sajtu agencije.

Pravo na učešće imaju sva pravna i fizička lica, a javno nadmetanje održaće se 16. marta.

Do sada je bilo pet javnih nadmetanja u kojima su prodavani delovi kompanije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaje se deo imovine poljoprivrednog kombinata "Porečje" iz Vučja

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2020

Po početnoj ceni od 356,8 miliona dinara prodaje se deo imovine preduzeća koje se bavilo voćarskom proizvodnjom "Porečje" iz Vučja, a javna licitacija održaće se 16. marta u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu...Prodaje se zemljište ukupne površine 35 hektara...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.