Popusti na teritoriji cele Srbije: Pokrenut program podrške zaposlenima u kovid sistemu

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 16:49

Popusti na teritoriji cele Srbije: Pokrenut program podrške zaposlenima u kovid sistemu

Beograd -- Ministarka Darja Kisić Tepavčević saopštila je da je pokrenut program koji će zaposlenima i volonterima u kovid sistemu omogućiti određene popuste i prednosti.

"Program će se u praksi sprovoditi putem personalizovane kartice "naš heroj" koja će omogućiti zaposlenima i volonterima u kovid sistemu popuste kod preduzetnika koji su parteneru u programu", rekla je i navela da je trenutno više od 40 kompanija u programu.

Oni će, pored popusta, imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednost pri ostvarivanju prava i usluga u državnim ustanovama.

Ove prednosti i popusti odnosiće se na celu teritoriju Srbije bez obzira na prebivalište.

Kartice "Naš heroj" su program podrške za naše heroje koji organizuje Ministarstvo zdravlja uz podršku programa UN za razvoj, rekla je ona.

Program će biti privremenog karaktera odnosno oročen je privremenim trajanjem pandemije koronavirusa, saopštila je ministarka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.