Ponuđeno u zakup više od 480 hektara dve firme u stečaju

Izvor: B92, 25.Sep.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuđeno u zakup više od 480 hektara dve firme u stečaju

Vršac/Novi Kozjak -- Imovina dve južnobanatske firme u stečaju, više od 480 hektara zemlje, ponuđeno je u jednogodišnji zakup preko Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Poljoprivredno preduzeće "Novi Kozjak" u stečaju ponudilo je u jednogodišnji zakup ukupno 378 hektara njiva.

Za celinu koja obuhvata 186 hektara minimalno prihvatljiva cena je 6,5 miliona dinara, a za od 192 hektara minimum je šest miliona dinara, a oba iznosa su bez PDV-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pisane ponude za ovo poljoprivredno zemljište se mogu dostaviti do 15. oktobra a pored zakupnine obaveza zakupca su i troškovi poreza, vodnog doprinosa i poljarine.

U jednogodišnji zakup ponuđeno je 106 hektara zemljišta vršačkog preduzeća Virt u stečaju. Miniminalna prihvatljiva zakupnina iznosi 1,3 miliona dinara a pisane ponude se mogu dostaviti do 15. oktobra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.