Ponuđena imovina firme Džoni Kom u stečaju

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuđena imovina firme Džoni Kom u stečaju

Beograd -- Imovina uslužno-trgovinske firme Džoni Kom u stečaju, koja je vredna više od 110 miliona dinara, ponuđena je na prodaju, objavio je stečajni upravnik.

Najvrednija nekretnina u ponudi je upravna zgrada sa centralnim magacinom u Svilajncu, koja je procenjena na 47,4 miliona dinara.

U ponudi su i zalihe robe ukupno vredne više od 57 miliona dinara, kao i pokretna imovina u Velikoj Plani čija je vrednost četiri miliona dinara.

Za ponuđenu imovinu firme Džoni Kom iz Velike Plane pisane ponude se mogu dostaviti stečajnom upravniku do 14. februara.

Ova kompanija u stečaju je od novembra 2018. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponuđena imovina firme Džoni Kom u stečaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2020

Imovina uslužno-trgovinske firme Džoni Kom u stečaju, koja je vredna više od 110 miliona dinara, ponuđena je na prodaju, objavio je stečajni upravnik...Najvrednija nekretnina u ponudi je upravna zgrada sa centralnim magacinom u Svilajncu, koja je procenjena na 47,4 miliona dinara...U ponudi su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.