Ponovo uspostavljen poštanski saobraćaj između Srbije i Crne Gore

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 12:30

Ponovo uspostavljen poštanski saobraćaj između Srbije i Crne Gore

Podgorica -- Ponovo je uspostavljen poštanski saobraćaj između Crne Gore i Srbije.

On će, zbog suspendovanog vazdušnog saobraćaja, ići drumskim prevozom, saopštila je danas ambasada Srbije u Podgorici.

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Tanjugu, pošte Srbije i Crne Gore, ali i iz celog regiona, dobile su neophodnu saglasnost nadležnih institucija.

Ranije je međunarodna razmena pošte i pošiljki vršena isključivo avionskim prevozom. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je sada zbog prekida međunarodnog vazdušnog saobraćaja ta mogućnost isključena, po okončanju svih postupaka poštanska razmena će se vršiti drumskim prevozom.

"Ovo je još jedan primer preko potrebne saradnje u interesu svih građana Srbije i Crne Gore kao i celog regiona. Ambasada Srbije je bila u stalnom kontaktu sa Poštama Srbije i Crne Gore kojima ovim putem čestita brzo i efikasno prevazilaženje ovog za građane važnog problema", navodi se u saopštenju.

Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović zahvalio je direktorima Pošta Srbije i Crne Gore u lično i ime svih građana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.