Ponovo uspostavljaju redovne letove do Beograda

Izvor: B92, 24.Jun.2020, 17:56

Ponovo uspostavljaju redovne letove do Beograda

Beograd -- Nakon što je Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata donela odluku o otvaranju zemlje za strance, avio-kompanija Flajdubai je najavila uspostavljanje saobraćaja.

Letovi na liniji Dubai – Beograd su planirani od 4. jula, ali samo sa jednim letom nedeljno. Svake subote tokom jula na ovoj će liniji leteti avioni Flajdubai. Planirani su letovi za 4, 11, 18. i 25. jul. Od tog datuma bi trebalo da budu obnovljeni i svakodnevni letovi.

Putnici koji budu putovali za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dubai moraće da sa sobom imaju negativan PCR test i ukoliko ne budu imali vidljive simptome po dolasku na aerodrom u Dubaiju mogu da uđu u zemlju bez obavezne izolacije. Oni koji budu bez testa ili sa simptomima će morati u obaveznu dvonedeljnu izolaciju.

Na svim letovima Flajdubaija biće i oznaka leta partnerske avio-kompanije Emirejts, tako da će od 4. jula putnicima iz Srbije biti omogućeno i presedanje u Dubaiju i letovi do Australije, Azije i drugih dalekih destinacija, prenosi portal Aviatica.

Prema informacijama sa sajta avio-kompanije Flajdubai letovi će biti obnovljeni i do Sarajeva, Tivta i Dubrovnika dok su letovi ka Skoplju suspendovani do zimskog reda letenja. Odluka o svim letovima je podložna promenama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.