Ponovo oglašena prodaja nekada važne fabrike hrane

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oglašena prodaja nekada važne fabrike hrane

Beograd -- Agencija za licenciranje stečajnih upravnika Srbije oglasila je danas drugu prodaju javnim nadmetanjem fabrike "Budimka".

Fabrika iz Požege u stečaju prodaje se po početnoj ceni od 392,7 miliona dinara.

Na prodaju su ponuđeni proizvodni kompleks za preradu voća i povrća, klanica, poslovni prostor, objekti u Požegi, kao i oprema i zalihe, po ukupnoj početnoj ceni od 372,3 miliona dinara, navedeno je na sajtu Agencije.

Zainteresovanim kupcima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponuđena je i farma za tov junadi u Zdravčićima po početnoj ceni od 20,4 miliona dinara.

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica, rok za otkup prodajne dokumentacije je 3. septembar, a javno nadmetanje će se održati 10. septembra.

Na prvom javnom nadmetanju za kupovinu "Budimke" početna cena je bila 560 miliona dinara, ali nije bilo prijavljenih kupaca.

Proizvodnja u "Budimki“ je obustavljena krajem 2015. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo oglašena prodaja Budimke, početna cena 392 miliona dinara

Izvor: Danas, 26.Jul.2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika Srbije oglasila je danas drugu prodaju javnim nadmetanjem fabrike "Bidimka" iz Požege u stečaju po početnoj ceni od 392,7 miliona dinara. Članak Ponovo oglašena prodaja Budimke, početna cena 392 miliona dinara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.