Pogledajte kako su tekla 4 meseca radova na izgradnji kovid-bolnice u Batajnici FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 16:35

Pogledajte kako su tekla 4 meseca radova na izgradnji kovid-bolnice u Batajnici FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsetio je kako se gradila bolnica u Batajnici.

"Za četiri meseca smo izgradili ovu velelepnu bolnicu. Srbija će pobediti koronu. Živela Srbija!", napisao je on u objavi na Instagramu, gde je sa pratiocima podelio više fotografija radova na izgradnji objekta.

On je prošle nedelje i obišao završne radove na podizanju kovid-bolnice u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" na Batajničkom drumu.

Kako je tom prilikom poručio, "Niko nije očekivao da za četiri meseca možemo da izgradimo ovako velelepnu bolnicu".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"PONOSAN NA NAŠE RADNIKE I DRŽAVU" Vučić najavio: Na sve neistine odgovoriću sutra u emisiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020

Kovid bolnica u Batajnici, izgađena u okviru Vojnog kompleksa "Zemun - ekonomija", najznačajnija je i najveća takva bolnica u Srbiji...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan na radnike i državu koji su u tako kratkom roku izgradili kovid bolnicu u Batajnici i najavio da će na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.