Počinju Dani mašinskih inženjera na Mokroj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2022, 07:07

Počinju Dani mašinskih inženjera na Mokroj Gori

Na Mokroj Gori danas počinje trodnevna manifestacija "Dani mašinskih inženjera Srbije 2022", čija će osnovna tema biti "Energetika - juče, danas, sutra - izazovi".

Manifestaciju organizuje Inženjerska komora Srbije sa ciljem da okupi inženjere koji rade u kompanijama i institucijama, opštinskim, regionalnim i državnim organima, a koji se na bilo koji način bave ovom oblašću, kako bi se iz stručne perspektive što više aktualizovala tema značaja energetike i njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uticaja na razvoj države.

U okviru manifestacije biće održana predavanja iz oblasti energetske efikasnosti, zaštite životne sredine i obnovljivih izvora energije, sagledanih iz ugla energetske krize, saopštili su iz Inženjerske komore Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.