Počinje izgradnja još dve stambene zgrade na lokaciji Beograd na vodi

Izvor: Beta, 19.Jul.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje izgradnja još dve stambene zgrade na lokaciji Beograd na vodi

Izgradnja još dve stambene zgrade na lokaciji "Beograd na vodi" počeće uskoro, a glavni izvodjač radova je kompanija Strabag, saopšteno je danas.Zgrade BW Arcadia i BW Aurora imaće po 244 stana, podzemne garaže i igrališta za decu, a obdanište će biti u njihoj blizini, navodi se u saopštenju kompanije "Beograd na vodi" (Belgrade Waterfront)"Izgradnju novih zgrada smo poverili Strabagu u čiji smo se kvalitet i efikasnost već uverili tokom rada na stambenim zgradama BW Vista, u koju je useljenje već počelo, i BW Parkview, na kojoj se radovi privode kraju", rekao je generalni direktor kompanije "Beograd na vodi" Nikola Nedeljković.Ugovor o realizaciji projekta "Beograd na vodi" na desnoj obali Save u centu Beograda, u vrednosti oko 3,5 milijardi evra, potpisali su aprila 2015. godine predstavnici Vlade Srbije i kompanije "Igl hils" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.Tim ugovorom su predvidjena zajednička ulaganja na lokaciji od oko 177 hektara gde će biti nekoliko stambenih zgrada i hotela, tržni centar i kula "Beograd" visoka 168 metara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počinje izgradnja još dve stambene zgrade na lokaciji Beograd na vodi

Izvor: RTV Pink, 19.Jul.2019

Izgradnja još dve stambene zgrade na lokaciji "Beograd na vodi" počeće uskoro, a glavni izvodjač radova je kompanija Strabag, saopšteno je danas.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.