Plenković: Ne znam o kakvim podmetanjima priča ministrica Žalac

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Mar.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković: Ne znam o kakvim podmetanjima priča ministrica Žalac

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak u Bruxellesu da mu je ministrica Gabrijela Žalac o aferi s luksuznim Mercedesom rekla isto što je i ona rekla u javnosti.

"Ne znam", odgovorio je Plenković na pitanje o tome tko smješta ministrici Žalac.

Novinari su potom pitali Plenkovića zna li o kakvom podmetanju govori Gabrijela Žalac:

"Ne znam. Ja sam s njom porazgovarao više puta ovih dana. Koliko ja vidim u ovom trenutku, vezano >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << uz temu korištenja vozila, to je vezano za njezinu majku, ne za nju. Prema tome, ono što ona govori u javnosti, rekla je i meni", rekao je novinarima premijer Plenković, koji je u Bruxelles doputovao na dvodevni summit EU-a.

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac rekla je u srijedu da se protiv nje provodi medijski linč te da ima nagovještaje da joj netko smješta i da se možda radi o unutarstranačkim sukobima.

"Rekla bih nakon ovih deset dana iskustva apsolutno da - netko mi smješta", rekla je Žalac za Dnevnik Nove TV dodavši da se da naslutiti da se radi o unutarstranačkim sukobima.

Plenković, koji je i predsjednik HDZ-a, rekao je novinarima u četvrtak da ne zna tko smješta ministrici Žalac.

Na pitanje vjeruje li svemu što ona kaže, Plenković je rekao da "vjeruje da će HDZ dobiti najmanje pet mandata na europskim izborima, da je najsnažnija, dominantna politička stranka na hrvatskoj političkoj sceni već 30 godina i tako će biti i nakon izbora koji se uskoro održavaju".

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.