Pijan pregazio sina svog prijatelja, potom pokušao da se ubije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan pregazio sina svog prijatelja, potom pokušao da se ubije

Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je automobilom udario Z. T. Kako saznajemo, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo, saznaje "Blic".

Smrtonosne povrede mališan je zadobio na makadamskom putu kroz Ailjinoviće, koji povezuje Prijepolje sa magistralom Nova Varoš – Sjenica.

Dečaka je pregazio komšija, inače kolega mališanovog oca, koji je vozio u alkoholisanom stanju! Tačni uzroci nesreće, rečeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, još uvek se utvrđuju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan usmrtio prijateljevog sina, pa se pokušao objesiti

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2018

Četvorogodišnji dječak N. I. iz Aljinovića, sela petnaestak kilometara udaljenog od Nove Varoši u Srbiji, preminuo je u noći između srijede i četvrtka u Kliničkom centru Srbije od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se krajem prošle nedjelje dogodila u tom selu na ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

TRAGEDIJA VEĆA NE POSTOJI! Nakon što je navodno udario dete, muškarac pokušao DA SE UBIJE! Skidali ga sa konopca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018

Srbija u crnom..Četvorogodišnji N. I. iz Aljinovića kod Nove Varoši pretprošle noći podlegao je povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio 27. septembra kada ga je, kako se sumnja, automobilom udario Z. T. Kako se saznaje, nakon što je udario dečaka, Z. T. je pokušao da izvrši samoubistvo...Smrtonosne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.