Peta međunarodna NIS HR konferencija

Izvor: B92, 18.Mar.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peta međunarodna NIS HR konferencija

Više od 200 profesionalaca iz oblasti ljudskih resursa i predstavnika 70 kompanija iz zemlje i regiona okupiće se 21. marta u Beogradu.

Okupiće se na tradicionalnoj konferenciji koju petu godinu zaredom organizuje kompanija NIS, jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji.

Glavna tema konferencije pod nazivom „E-Being@Work“ biće strateška uloga ljudskih resursa u uspehu biznisa u vremenu Četvrte industrijske revolucije.

Učesnici događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << diskutovaće o brojnim izazovima koje ubrzani tehnološki razvoj postavlja pred sve oblasti biznisa. Na koji način treba da se transformiše strategija ljudskih resursa kako bi odgovorila potrebama poslovnog okruženja u godinama pred nama? Кako digitalizacija utiče na zaposlene i na koji način može da bude partner kompanijama u povećanju zadovoljstva zaposlenih? Кoji su trendovi u oblasti beneficija i nagrađivanja zaposlenih? Кoje stilove rukovođenja i korporativne kulture donosi digitalno doba? To su samo neka od pitanja o kojima će diskutovati učesnici konferencije.

Među govornicima na ovogodišnjoj konferenciji biće brojni predstavnici biznisa, među kojima i Dejan Turk, generalni direktor VIP mobile i A1 Slovenija, iskusni konsultanti iz međunarodnih konsultantskih kuća, poput Spenser Stuart, Boston Consulting Group, PWC, C-Team i mnogi drugi. Jedan od gostiju biće i Elena Surmejko iz Gasprom njefta koja će podeliti iskustvo u transformacije kulture.

Кonferencija će biti održana u okviru sedišta kompanije NIS u Beogradu (Ulica Milentija Popovića 1), od 8.30 do 17 časova, a zvaničan jezik skupa je engleski.

NIS grupa u Srbiji i zemljama regiona angažuje oko 11.000 zaposlenih i konstantno ulaže u njihov dalji profesionalni razvoj. Samo u 2018. godini u te svrhe NIS je investirao gotovo 240 miliona dinara. Pored brojnih obuka i treninga, NIS zaposlenima omogućuje i druge benefite poput rotacije u kompanijama Gasprom njeft grupe, mogućnost za karijerno napredovanje, besplatno bavljenje sportom. Takođe, strateško opredeljenje kompanije je da pruži šansu mladim stručnjacima da prve profesionalne korake učine u NIS-u, kao i da omogući praksu u kompaniji talentovanim studentima domaćih univerziteta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.