Pet ponuda stiglo za dekorativnu rasvetu u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet ponuda stiglo za dekorativnu rasvetu u Beogradu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je stiglo pet ponuda za postavljanje dekorativne rasvete, istakavši da svi gradovi koji žive od turizma ulažu u dekorativnu rasvetu i da je gradska privreda prošle godine od turizma "zaradila oko 800 miliona evra", preneo je Beoinfo.

Vesić je za TV Studio B rekao je završena prva faza tendera za postavljanje dekorativne rasvete, da je javna nabavka vredna oko 300 miliona dinara, odnosno oko dva miliona evra i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tokom sledeće nedelje gradska komisija odlučiti sa kojom će firmom biti sklopljen ugovor.

Podsetivši da su prošle godine bile okićene 54 zgrade i da su bili osvetljeni i spomenici kulture na javnim površinama, Vesić je rekao da je plan da ove godine novogodišnja rasveta bude postavljena na 20 novih lokacija.

Biće osvetljen Hram Svetog Save, Skadarlija, Slavija, Tašmajdan, Akademski park, Kalemegdan, Cvetni trg i Palata Albanija.

Kako je rekao, ove godine biće okićeni i centar u Mladenovcu, Obrenovcu, Barajevu, Surčinu, Grockoj, Sopotu i Lazarevcu.

Podsetimo, portal "Pištaljka" koji istražuje zloupotrebe, i ove godine upozorava na mogućnost da je tender za nabavku ukrasa namešten.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.