Partnerstvo sa Vansijem za razvoj aviosaobraćaja Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partnerstvo sa Vansijem za razvoj aviosaobraćaja Srbije

Strateško partnerstvo Vlade Srbije sa Vansi grupom je važno za budući razvoj vazduhoplovnog saobraćaja u Srbiji, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić na sastanku sa generalnim direktorom Vansi grupe Gzavijeom Juiarom.

Premijerka Brnabić istakla je u razgovoru da je koncesija za beogradski aerodrom "Nikola Tesla" od strane francuske kompanije Vansi prva velika koncesija u našoj zemlji i jedan od najvažnijih projekata čije je kompletiranje obeležilo prethodnu godinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopštila je vlada.

"Strateško partnerstvo Vlade Srbije sa Vansi grupom, kao i partnerstva sa Etihadom i kompanijom MTU, su ključna za budući razvoj vazduhoplovnog saobraćaja u Srbiji", rekla je Brnabić.

Generalni direktor Vensi grupe rekao je da je cilj kompanije razvoj saobraćaja i kontinuirano unapređenje kvaliteta usluga na beogradskom aerodromu za sve putnike.

U razgovoru je istaknuto da su Vlada Srbije i Vansi grupa posvećene održavanju poverenja i partnerstva. Francuska Kompanija Vansi preuzela je prošle godine upravljanje aerodromom "Nikola Tesla" na 25 godina, a ukupna vrednost te investicije je oko 1,5 milijardi evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Strateško partnerstvo sa Vansijem važno za razvoj avio-saobraćaja Srbije"

Izvor: B92, 16.Jul.2019

Beograd -- Strateško partnerstvo Vlade Srbije sa Vansi grupom je važno za budući razvoj vazduhoplovnog saobraćaja u Srbiji...To je izjavila premijerka Ana Brnabić na sastanku sa generalnim direktorom Vansi grupe Gzavijeom Juiarom...Premijerka Brnabić istakla je u razgovoru da je koncesija za beogradski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.