PUTEVI KOJI ZNAČE BOLJI ŽIVOT I BOLJU BUDUĆNOST: Nakon 30 godina asfaltiran državni put u Svilošu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 11:44

PUTEVI KOJI ZNAČE BOLJI ŽIVOT I BOLJU BUDUĆNOST: Nakon 30 godina asfaltiran državni put u Svilošu (VIDEO)

Nakon 30 godina, asfaltiran je državni put drugog A reda (oznaka 123) u dužini od 2 kilometra. Inicijativu za asfaltiranje puta dao je Savet Mesne zajednice "Sviloš".

Građani Sviloša nakon mnogo godina konačno imaju pravi put, funkcionalan put, put koji znači bolju budućnost, kako za njih, tako i za sve građane Srbije.

Uz veliku pomoć države Srbije, odnosno "Puteva Srbije" i "Srem Puta" kao izvođača radova, posle decenija čekanja i nadanja, građani Sviloša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobili su novi put, koji će ih na najbolji način povezati sa većim centrima, kao što su Sremska Mitrovica i Novi Sad. Dušan Erdeljan, iz Saveta Mesne zajednice "Sviloš" zahvalio se državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću na pomoći prilikom realizacije inicijative Saveta MZ.

Ovakva brza reakcija države pokazuje da i najmanja naselja nisu zaboravljena, i da se država podjednako brine o svim svojim građanima, bez obzira u kom delu Srbije žive.

Više informacija možete pogledati u videu koji je u prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.