PRVI BEOGRADSKI NOĆNI MARKET U 2019. GODINI Neka vam petak veče bude rezervisan za provod na pijaci „Blok 44“

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI BEOGRADSKI NOĆNI MARKET U 2019. GODINI Neka vam petak veče bude rezervisan za provod na pijaci „Blok 44“

Sa dolaskom proleća i lepog vremena, dolazi i nova sezona Beogradskog noćnog marketa – najvećeg festivala dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom

Ovog puta sezona se otvara 05. aprila na pijaci „Blok 44“, a traje od 18 do 24 časa. Sa preko 150 izlagača i titulom „prvi u 2019. godini“, ovaj market nosi još jedan svojevrstan rekord, jer su sva mesta za izlaganje popunjena za manje od jednog dana.

Na ovom marketu predstaviće se uvek aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampioni pijaca sa svežim prolećnim namirnicama koje dolaze iz njihovih bašta. Zanimljivi dizajneri prikazaće svoje ideje za sezonu proleće/leto 2019, zanatlije će predstaviti neke nove proizvode, dok će se na centralnom trgu okupiti gastronomi, koji će svojim specijalitetima obradovati mnoge.

Opštoj atmosferi dočeka proleća doprineće i svima omiljeni DJ Brkati, koji će dobrim ritmom začiniti raspoloženje.

Na dan održavanja festivala, u petak 05. aprila 2019. godine, pijaca „Blok 44“ radiće do 12 časova, a kapije pijace će ponovo biti otvorene od 18 časova, kada počinje manifestacija.

Neka Vam izlazak u petak veče bude rezervisan za izlazak i dobru zabavu na pijaci „Blok 44“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.