PROŠIRUJU POSAO U SRBIJI: Kineska fabrika otvara još jedan pogon u Ćupriji! STIŽU NOVA RADNA MESTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠIRUJU POSAO U SRBIJI: Kineska fabrika otvara još jedan pogon u Ćupriji! STIŽU NOVA RADNA MESTA

Kineski investitor Eurofiber potvrdio je da će u Ćupriji napraviti novi pogon za fabriku čarapa, a realizacija tog projekta se očekuje u septembru ili oktobru

Kineska kompanija za proizvodnju prediva Eurofiber otvorila je fabriku u Ćupriji 2016. godine, a dve godine kasnije pokrenut je još jedan pogon.

- Turska kompanija Feka Automotiv je dobila građevinsku dozvolu i počeli su sa pripremnim građevinskim radovima u našoj industrijskoj zoni - izjavio je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

Ukupni prihodi i primanja budžeta opštine Ćuprija u prvih šest meseci ove godine iznose 414.795.559 dinara i to su, kako kaže Erić, najveći prihodi koji su se slili u ćuprijski budžet u prvih šest meseci i jedne godine do sada.

- Porast ukupnih prihoda budžeta opštine Ćuprija u prvih šest meseci usledio je jer su nam porasli prihodi i od poreza na zarade i od poreza na imovinu. To je jedan od pokazatelja da su povećane zarade u lokalnoj samoupravi, a to je i posledica stranih direktnih investicija, koje i dalje dolaze i koje i dalje očekujemo - rekao je Erić.

STARI NAZIVI SRPSKIH GRADOVA: Jeste li nekada bili u Paležu ili Gurgusovcu? Verovatno jeste, a da to i ne znate (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.