PREDSEDNIK VUČIĆ U ŠAPCU: Prisustvovao završnici izgradnje važnog puta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 16:47

PREDSEDNIK VUČIĆ U ŠAPCU: Prisustvovao završnici izgradnje važnog puta! (FOTO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetio je šabački kraj, gde je prisutvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara, koji je država izgradila, preko JP “Putevi Srbije“, kroz Pocerinu od Šapca do Radovašnice

Vrednost ove saobraćajnice je 366 kilometara. Predsednik Vučić, koji je nenajavljeno stigao u ovaj deo Srbije, lično se, u pratnji ministara Siniše Malog i Tome Momirovića, kao i direktora JP “Putevi Srbije“ upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa stanjem putne infrastrukture u Mačvi i Pocerini. Obećao je izgradnju novog, takođe važnog puta od Jevremovca do Mačve, dužine više od 3 kilometra.

Predsednik Vučić je najavio da će se zdušno založiti za unapređenje i putne infrastrukture kao i vodovodne i infrastrukturne mreže u šabačkom kraju. Umesto 60 odsto, kako je bilo ranije reči, 80 odsto domaćinstava će dobiti kanalizaciju u ovdašnjim selima.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Vučić je rekao da će doći ponovo u grad na Savi da se lično uveri šta je od najvaljenog učinjeno. Na velikoj podršci Šapcu, koji zahvaljujući njemu pored ostalog, očekuje i auto-put, zahvalili su mu se gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i narodni poslanik dr Boban Birmančević.

Opšta je konstatacija da Šabac nikada nije imao veću podršku, pomoć, ali i razumevanje države za sve vitalne interesa ovdašnjih ljudi, koji su ogromnom većinom podržali politiku Aleksandra Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić nenajavljeno posetio šabački kraj, prisustvovao završnici izgradnje puta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno posetio šabački kraj, gde je prisustvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara...Put je, preko JP “Putevi Srbije“, izgradila država kroz Pocerinu od Šapca do Radovašnice, a vrednost ove saobraćajnice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.