Izvor: Blic, 20.Nov.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAHNITALI MUŠKARAC PUCAO NA KOGA JE STIGAO Amerikanka srpskog porekla ubijena u pucnjavi u bolnici u Čikagu

U pucnjavi u bolnici "Mersi" u Čikagu ubijene su tri osobe, među kojima je i Dejna Les (25), devojka srpskog porekla iz Čikaga, javlja RTS. Kako javljaju lokalni mediji, pronađeno je i telo napadača.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IZAŠLA JE IZ LIFTA, NIJE ZNALA ŠTA JE ČEKA" Devojka srpskog porekla ubijena u bolnici u Čikagu u jezivoj pucnjavi ZBOG VERENIČKOG PRSTENA

Izvor: Blic, 20.Nov.2018

Amerikanka srpskog porekla Dejna Les (25), koja je ubijena u pucnjavi u bolnici u Čikagu, stradala je u rešetanju usred bolnice koje se odigrao oko 3.30 sati popodne, samo nekoliko minuta nakon što se doktorka Tamara O'Nil na parkingu posvađala sa svojim bivšim verenikom zbog vereničkog prstena!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.