Izvor: Blic, 04.Okt.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO SEDMI SAMIT EU-JUGOISTOČNA EVROPA "Srbija ove godine ostvarila posebno veliki rast"

U Beogradu je danas počeo dvodnevni skup na kojem će zvaničnici iz sveta politike i ekonomije razgovarati na "Sedmom Samitu EU - jugoistočna Evropa", o održivom razvoju za Balkan - Srbija u vodećoj ulozi, u organizaciji londonskog "Ekonomista".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro NOVI SAJT VLADE SRBIJE, dosadašnji zastareo i "ne služi svrsi"

Izvor: Blic, 04.Okt.2018

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je danas, na Sedmom samitu EU-Jugoistočna Evropa u organizaciji londonskog Ekonomista u Beogradu da će Vlada Srbije a par nedelja dobiti novi sajt, koji će biti dvosmeran.

Nastavak na Blic...

Drugi dan samita o finansijskim i ekonomskim izgledima Balkana

Izvor: Blic, 05.Okt.2018, 07:20

Sedmi Samit EU - jugoistočna Evropa, o održivom razvoju za Balkan - Srbija u vodećoj ulozi, u organizaciji londonskog "Ekonomista" nastavlja se danas u Beogradu, a drugog dana će u fokusu biti ekonomska pitanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.