PLATIĆETE I SLIKANJE VOĆA NA PIJACI! Hrvati ove sezone bukvalno DERU turiste

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATIĆETE I SLIKANJE VOĆA NA PIJACI! Hrvati ove sezone bukvalno DERU turiste

Ove godine osim voća i povrća na zadarskoj pijaci prodaje se i fotografisanje štandova, cena je pet evra

Gosti u Hrvatskoj novčanik moraju imati nadohvat ruke za sve, a osim smeštaja, hrane, pića i izleta, platiće čak i ležanje na svom peškiru. Izležavanje na vlastitoj ležaljci ili peškiru pod hladom maslina košta 15 kuna (dva evra), dok isti užitak na suncu ne treba platiti.

Ležaljke, suncobrani i dodatna oprema čisti su luksuz za goste plaža pod koncesijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Hvaru. Cene idu od 350 do gotovo 3.000 kuna, piše Dnevnik.hr.

Prošle godine na obali ste u novčanik morali posegnuti i ako želite baciti smeće, a ove godine osim voća i povrća na zadarskoj pijaci prodaje se i fotografisanje štandova, cena je pet evra.

Kada gosti sa svog bankovnog računa na bankomatima žele da podignu direktno kune, mogli bi zažaliti. Za podizanje 200 evra, što je otprilike hiljadu i po kuna, naknada je 300 kuna (40 evra).

Samim time sve je odmah skuplje 20 odsto. Želite li da koristite usluge taksija, mogli biste ostati iznenađeni - 13 kilometara vožnje od aerodroma Zadar do centra grada platićete osamsto kuna.

I s vlastitim vozilom potreban je oprez, jer celodnevno korišćenje parkinga u Dubrovniku može vas stajati do hiljadu i po kuna (200 evra), piše hrvatski portal.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.