Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2021, 13:19

PKS: Ukidanje karantina između Srbije i UAE velika olakšica za privrednike

Potpisivanje Memoranduma između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata o neometanom i slobodnom putovanju za vakcinisane građane značajna je olakšica i ohrabrujući signal za poslovne ljude i investitore. To je izjavio rukovodilac Kancelarije Privredne komore Srbije u Dubaiju Marko Selaković i istakao da slobodno kretanje omogućava dalji razvoj poslovnih veza, bez obzira na pandemiju, prenela je PKS.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ukidanje karantina za Ujedinjene Arapske Emirate velika olakšica za privrednike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021

Memoranduma Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata o neometanom i slobodnom putovanju za vakcinisane građane, značajna je olakšica i ohrabrujući signal za poslovne ljude i investitore, jer omogućava dalji razvoj poslovnih veza, bez obzira na pandemiju, istakao je danas rukovodilac Kancelarije Privredne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.