Ovakve muke nije očekivao! Zbog bizarne greške koja SVAKOME MOŽE DA SE DESI pekaru preti kazna od 25.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakve muke nije očekivao! Zbog bizarne greške koja SVAKOME MOŽE DA SE DESI pekaru preti kazna od 25.000 evra

Ovome se nikako nije nadao!

Vlasniku jedne pekare u Berlinu preti kazna od 25.000 evra jer je na oglasnu ploču skraćenicu za kilogram napisao velikim umesto malim slovima - KG umesto kg.

Državni zavod Berlin-Brandenburg uočio je skraćenicu prilikom rutinske provere i prijavio je, a vlasnik Karsten Greve isprva je mislio da se radi o šali.

Navodno je problem u tome što bi skraćenica napisana velikim slovima mogla da iritira kupce ili bi mogli da je zamene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Kelvinov i Gaussov sistem mernih jedinica, ili partnerstvo u poslu.

Greve misli da su inspektori u pravu, ali kaže da su mogli samo da ga upozore.

- Koji bi kupac pomislio da ovde prodajem išta drugo osim hleba i pekarskih proizvoda, ili da imam veliko partnerstvo? Ja imam samo malu prodavnicu hleba - kaže Greve, koji je grešku već ispravio.

BONUS VIDEO: SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.