Ova fabrika bila je ponos Jugoslavije: Sada je u stečaju i prodaje se

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova fabrika bila je ponos Jugoslavije: Sada je u stečaju i prodaje se

Industrija motora Rakovica (IMR) u stečaju, čija je procenjena vrednost 2,9 milijardi dinara, ponuđena je ponovo na prodaju.

Najvažnija imovina IMR-a je poslovni kompleks u beogradskoj opštini Rakovica gde se u krugu fabrike nalazi 47 objekata, pored ostalog sedam povezanih hala sa 15 objekata i sedam magacina i skladišta na ukupno 75 hiljada metara kvadratnih.

Imovina IMR-a su i samački hotel i upravna zgrada u Rakovici, ali i izdvojeni proizvodni kompleks u zlatiborskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << selu Šljivovica, odnosno kompleks na lokaciji Ljubiš.

Sa IMR-om prodaje se i vlasništvo nad Institutom IMR u Rakovici.

Depozit za učešće u prodaji je 586 miliona dinara a ponude se mogu dostaviti do 30. septembra, kada će biti i otvorene.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaje se imovina niškog EI Komerca: Početna cena 25,6 miliona dinara

Izvor: B92, 30.Avg.2019

Niš -- Imovina EI Komerca u stečaju, dela korporacije EI Holding iz Niša, ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 25,6 miliona dinara...Ta informacija je objavljena danas na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika...Ponuđena je zgrada ostalih industrijskih delatnosti u niškoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.