Ova DVA PROIZVODA su SKUPLJA u Lidlu nego u ostalim prodavnicama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova DVA PROIZVODA su SKUPLJA u Lidlu nego u ostalim prodavnicama (FOTO)

Gužve ispred Lidla ni posle 6 dana ne prestaju

Nakon pomame za Lidl prodavnicama za koje važi pravilo da su jeftinije od ostalih, naši novinari su pronašli proizvod koji je u pomenutom lancu prodavnica skuplji nego drugde.

Naime, posle gužve oko pilića i banana, gde je dolazilo i do tuče, ispostavilo se da je krompir u pomenutom lancu najskuplji.

U Maksiju i Disu cena ovog povrća iznosi 49.99 dinara, u Idei 64.99 dinara, u Univerexportu 69.99, dok u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lidlu košta čak 74.99 dinara.

Ista situacija je i sa jabukama, zlatni delišes, koje su u Lidlu najskuplje, a za kilogram morate izdvojiti 89.99 dinara.

, a razlog zbog kog ne mogu da uđu svi odjednom u objekat jeste taj što nema korpi, pa kupci moraju da čekaju u redu za kolica.

Brojni kupci izrazili su svoje nezadovoljstvo zbog ovog, a tu nije kraj njihovim problemima prilikom kupovine.

Kako saznajemo, prostor između rafova je mali na pojedinim mestima, pa se kupci često sudaraju kolicima i ne mogu da prođu jedni od drugih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.