Novi pogon Knott Autoflex Yug u Bečeju, znak da smo napravili dobar biznis ambijent

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi pogon Knott Autoflex Yug u Bečeju, znak da smo napravili dobar biznis ambijent

Otvaranje novog pogona kompanije Knott Autoflex Yug u Bečeju pokazuje da oni koji su investirali u našu zemlju nastavljaju to da rade, da su zadovoljni uslovima i da je napravljen dobar poslovni ambijent, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas u obilasku novog pogona fabrike u Bečeju

Izvor: Blic, 15.Jan.2020

Novi pogon fabrike Knott Autoflex Yug d.o.o. u Bečeju biće otvoren danas, a svečanosti će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Vučić najavio još mnogo projekata u Bečeju: Otvoren novi pogon fabrike Knott Autoflex! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020

Kompanija "Knott Autoflex Yug" danas je u Bečeju otvorila novi pogon u koji je investirano 7,5 miliona evra, a u kojem će biti zaposleno 82 radnika...Svečanosti je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, kojeg su, po dolasku, ispred fabrike dočekali rukovodstvo kompanije i zaposleni, ali i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.