Otkrivena cifra - gubici zbog sankcija su frapantni

Izvor: B92, 23.Jul.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena cifra - gubici zbog sankcija su frapantni

Zbog antiruskih sankcija Italija dnevno gubi oko sedam miliona evra, kaže italijanski senator Roberto Mura na sastanku sa liderom Čečenije Ramzanom Kadirovom.

„Sankcije su ozbiljno oštetile našu ekonomiju. Podaci kojima raspolažem, govore da Italija svakodnevno gubi oko sedam miliona evra“, rekao je Mura, prenosi Sputnik.

On je istakao da je Italija od uvođenja sankcija izgubila oko 10 hiljada radnih mesta. Prema tome, naglasio je Mura, sankcije predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << „ogroman problem“ ne samo za Rusiju, već i za Italiju.

Odnosi Rusije i Zapada pogoršali su se zbog situacije u Ukrajini i Krimu. Zapadne zemlje su uvele niz sankcija protiv Rusije, optužujući je za mešanje.

Moskva je preduzela kontramere, povela politiku zamene uvoza i više puta izjavljivala da je kontraproduktivno sa njom razgovarati na jeziku sankcija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gubici Italije zbog sankcija su frapantni

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2018

Zbog antiruskih sankcija Italija dnevno gubi oko sedam miliona evra, kaže italijanski senator Roberto Mura na sastanku sa liderom Čečenije Ramzanom Kadirovom...„Sankcije su ozbiljno oštetile našu ekonomiju. Podaci kojima raspolažem, govore da Italija svakodnevno gubi oko sedam miliona evra“,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.