Organizatori protesta Jedan od pet miliona traže od Vučića da smeni Stefanovića

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Dec.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" traže od Vučića da smeni Stefanovića

BEOGRAD - Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" pozvali su danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da do subote, 29. decembra, u 18 časova smeni ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, zbog "kriminalizacije društva i vređanja demonstranata".

Oni su povodom izjave Vučića, koji je ranije izjavio da je spreman da sasluša nezadovoljne gradjane koji protestuju na ulici, naveli da na njihove zahteve "ćute oni kojima su upućeni".

"Ako hoćete >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << da saslušate nezadovoljne gradjane sa protesta, dodjite u subotu na Plato (ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu) u 18 časova. Mi ćemo biti tamo i čekamo vas", navodi se u saopštenju.

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" ranije su saopštili da će se okupljati svake subote dok ne budu ispunjeni njihovi zahtevi otkrivanje nalogodavaca ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, napada na predsednika Levice Srbije Borka Stefanovića i na novinara Milana Jovanovića, kao i da protestna okupljanja dobiju pet umesto jednog minuta u Dnevniku Radio-televizije Srbije.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.