Opljačkani zaštitari Zračne luke Dubrovnik, svi policajci na nogama

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Okt.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkani zaštitari Zračne luke Dubrovnik, svi policajci 'na nogama'

DUBROVNIK - Do pljačke zaštitara Zračne luke Dubrovnik došlo je jutros oko 7.40 sati.

Do pljačke zaštitara Zračne luke Dubrovnik došlo je jutros oko 7.40 sati. Naime, dvojica muškaraca presreli su na motoru zaštitare koji su prenosili novac, utržak od vikenda.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj, napomenuvši kako je u tijeku očevid i istraživanje, prenosi Dubrovački Dnevnik.

Dubrovački dnevnik doznaje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Na ovom slučaju, kako doznaju, rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Motociklisti su točno znali kad će se kombi u pratnji zaštitara pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma, te su ga presreli prije nego je odnio novac prema Dubrovniku, najvjerojatnije do FINA-e, piše Dubrovački vjesnik.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.