Planinari zbrinuti u Kučevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planinari zbrinuti u Kučevu

Planinari koji su u subotu ostali zaglavljeni u autobusu na putu zbrinuti su u nedelju oko 23.00 sata u Kučevu, javile su "Večernje novosti".

Autobus sa 30 planinara iz Beograda, koji se vraćao iz sela Ceremošnja, zaglavio se nedaleko od uključenja na magistralni put Kučevo - Majdanpek zbog neočišćenog kolovoza, koji se potpuno zaledio, naveo je list.

Kako navode, autobus se zaglavio oko 17.00 sati na samo tri kilometra od uključenja na magistralni put Kučevo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - Majdanpek, odnosno šest kilometara od grada Kučeva.

"Novosti" pišu da je vođa puta je kontaktirao MUP i obavestio nadležne o situaciji, ali da ni posle dva sata čekanja, uprkos obećanjima da ce stići vozilo za čišćenje snega, ono nije došlo.

U međuvremenu je stiglo i policijsko vozilo u koje je smešteno nekoliko žena koje su prevezene do Kučeva. Preostali putnici su se pešice po vejavici uputili ka gradu, udaljenom oko šest kilometara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DRAMA KOD KUČEVA: 30 planinara iz Beograda se smrzava, potpuno su odsečeni od sveta

Izvor: Press, 22.Jan.2018, 13:10

. Autobus sa 30 planinara iz Beograda, koji se vraćao iz sela Ceremošnja, zaglavio se nedaleko od uključenja na magistralni put Kučevo - Majdanpek zbog neočišćenog kolovoza, koji se potpuno zaledio.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.