Izvor: Blic, 01.Mar.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se majka dece koju je otac bacio sa balkona: Ušao je u dnevnu sobu i hladno mi rekao: JA SAM UBIO DECU

Otac (54) koji je juče rano ujutro izvukao četvoro dece iz kreveta i bacio ih sa prvog sprata kuće u Pagu, dobio je branioca po službenoj dužnosti. Prilikom jutrošnjeg kriminalističkog ispitivanja branio ćutanjem, a nakon podneva je prevezen u Županijsko državno tužilaštvo na ispitivanje. Nakon toga ide pred sudiju koji će odlučiti o istražnom zatvoru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽENA KRVNIKA KOJI JE BACIO DECU SA TERASE O TRENUCIMA KADA IH JE VIDELA NA BETONU: Rekao mi je "Ubio sam decu", ja sam vrištala "Ku*vin sine"

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2019

Katica Rođak, supruga Josipa Rođaka, koji je juče bacio četvoro dece sa prvog sprata kuće na Pagu, rekla je da ništa nije naslućivalo na tragediju Katica Rođak, supruga Josipa Rođaka, koji je juče bacio četvoro dece sa prvog sprata kuće na Pagu, rekla je da ništa nije...

Nastavak na Večernje novosti...

DOŠAO JE U SOBU I MRTAV HLADAN MI REKAO: JA SAM UBIO DECU! Oglasila se majka mališana koje je otac bacio sa balkona! EVO ŠTA SE DEŠAVALO KOBNOG JUTRA! (FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Mar.2019, 09:16

Josipu Rođaku, koji je s terase kuće na Pagu bacio svoje četvoro dece, sudija u Zadru odredio je jednomesečni pritvor. Majka četvoro povređenih mališana, od kojih se jedna devojčica bori za život u KBC-u Rebro izjavila je kako nije ni slutila šta će se dogoditi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.