Održan sastanak tima za sprovođenje programa ekonomskih mera

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 16:06

Održan sastanak tima za sprovođenje programa ekonomskih mera

Beograd -- Danas je održan sastanak tima za sprovođenje programa ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom virusa kovid 19.

Sastanak je održao ministar finansija Siniša Mali.

Sastanku su prisustvovali guvernerka Narodne banke Jorgovanka Tabaković, ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, državni sekretari u Ministarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << privrede Dragan Stevanović i Milun Trivunac, kao i predstavnici kabineta predsednika Republike Srbije, predsednice Vlade, Privredne komore Srbije i Poreske uprave.

Članovi Koordinacionog tima su na sastanku razmatrali otvorena pitanja kada je reč o sprovođenju programa ekonomskih mera, kako bi odgovarajući pravni okvir mogao da bude usvojen do kraja ove nedelje, u petak, kako je prethodno i najavljeno.

Odmah nakon usvajanja počeće i implementacija ekonomskih mera, objavilo je Ministarstvo finansija na svom sajtu.

Naredni sastanak je zakazan za sredu 8. april, kada će se predstavnici svih nadležnih institucija, koji su i članovi tima, doneti neophodne odluke za preciziranje tog plana.

Program ekonomskih mera će sadržati mere poreske politike, direktnu pomoć privatnom sektoru, mere za očuvanje likvidnosti i direktnu pomoć svim punoletnim građanima, podsećaju iz Ministarstva finansija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan sastanak tima za sprovođenje Programa ekonomskih mera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020

Ministar finansija Siniša Mali održao je danas u Palati Srbija sastanak Koordinacionog tima za implementaciju Programa ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom virusa Kovid 19...Članovi Koordinacionog tima su na sastanku razmatrali otvorena pitanja kada je reč o...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.