Od ponedeljka nova cena karata u autobusima GSP-a

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 17:08

Od ponedeljka nova cena karata u autobusima GSP-a

Novi Sad -- U autobusima GSP-a od ponedeljka 25. maja će početi da se primenjuje novi cenovnik koji omogućava jeftiniji javni prevoz stanovnicima prigradskih naselja.

U urbanom delu Novog Sada cene će ostati iste.

Prema novom cenovniku, karta u autobusu u prvoj zoni ostaje 65 dinara, a u svim ostalim zonama će biti 110 dinara, prenosi portal 021.

Izmena zonsko-tarifnog sistema je i to da su pojedina naselja prešla u nižu zonu, odnosno druga zona je cela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prešla u prvu zonu, a treća u drugu zonu, i tako dalje.

Ove promene su dovele i do smanjenja cena mesečnih markica za skoro sve stanovnike svih prigradskih naselja.

Sada u prvu zonu spadaju Novi Sad, Petrovaradin, Sremska Kamenica, Šangaj, Adice, Popovica, Paragovo, Novi Ledinci, Bukovac, Tekije, Rumenka, Veternik, Rimski Šančevi i Pejićevi salaši, u drugoj zoni su Stari Ledinci, Kać i Futog, u trećoj Budisava, Čenej, Kisač i Begeč, dok u četvrtu zonu spadaju Stepanovićevo i Kovilj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od ponedeljka nov cenovnik usluga GSP-a

Izvor: NoviSad.com, 22.Maj.2020

U autobusima GSP-a od ponedeljka, 25. maja, počeće da se primenjuje novi cenovnik koji omogućava jeftiniji javni prevoz žiteljima prigradskih naselja. Autobuska karta u prvoj zoni ostaje 65 dinara, a u svim ostalim zonama će biti 110..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.