OVO JE SVET ČEKAO: Tehnološki gigant prvi put UŽIVO NA JUTJUBU predstavlja nove modele

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SVET ČEKAO: Tehnološki gigant prvi put UŽIVO NA JUTJUBU predstavlja nove modele

Već je dostupan link na kojem je navedeno kako će video krenuti uživo tog dana u 19 sati

Kompanija Epl je najavila da će prvi put uživo na Jutjubu prenositi predstavljanje novog ajfona 11, a svečani događaj će biti upriličen u utorak, 10. septembra. Na Jutjubu je već dostupan link na kojem je navedeno kako će video krenuti uživo tog dana u 19 sati.

Prošle godine Epl je putem Tvitera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosio događaj na kojem je predstavljao ajfon.

Američki tehnološki gigant u utorak bi trebalo da predstavi tri nova ajfon modela sa nizom novih mogućnosti. Najveće promene će biti u brendingu jer će ajfon XS i XS Max postati i ajfon 11 Pro. Ovo će biti prvi put da je Epl iskoristio oznaku "Pro" za ajfon.

Aktuelni ajfon XR će biti poznat kao ajfon 11.

Prema dosadanjim najavama, dva od tri nova modela trebalo bi da imaju trostruku zadnju kameru, a naslednik XS Max mogao bi imati i malo veći ekran od 6,1 inča. Očekuje se da će novi modeli podržavati i dvosmerno bežično punjenje, biometrijsku sigurnost Face ID-a kao i novu tehnologiju otpornosti na udarce i padove.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.