Izvor: Blic, 20.Feb.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE PESME SVI NARUČUJU U KAFANI A neki ne znaju da ih je pevao Šaban Šaulić

Šaban Šaulić koji je sklopio oči u nedelju ujutru nakon teške saobraćajne nesreće nesumnjivo je bio kralj narodne muzike. Njegovi hitovi će, bez sumnje, živeti večno, kao i sećanje na ovog velikana narodne muzike kojeg će, ako je suditi i prema rečima njegovih kolega, teško neko zameniti na tronu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAŽU DA SI KRALJ, A SADA ĆEMO DA TE OZVANIČIMO: Pokojni Šaban pevao na svadbi, dobio KRUNU, a nikad nije imao veću TREMU! Ovaj trenutak svima će naterati SUZE na oči! (VIDEO)

Izvor: Press, 21.Feb.2019, 11:00

Šabana Šaulića su tokom života prozvali "kralj narodne muzike", a jednom prilikom je dobio i krunu kao nagradu što je pevao na jednom svadbi. . Pevač je umro nakon saobraćajne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.