Izvor: Blic, 21.Jan.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO Od 1. jula u Srbiji se uvodi POREZ NA PRIHODE OD SEOSKOG TURIZMA

Od 1. jula ove godine svi koji rade u seoskom turizmu moraće da plaćaju porez na prihod koji ostvare od pružanja ugostiteljskih usluga, saznaje "Blic biznis". Obveznici poreza na dohodak postaće svi oni koji se bave seoskim turizmom u objektima domaće radinosti, što se odnosi na salaše, etno-sela, vajate i slične turističke kapacitete.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porez na prihod od seoskog turizma uvodi se od 1. jula

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2019

Svi koji rade u seoskom turizmu od 1. jula ove godine moraće da plaćaju porez na prihod koji ostvare od pružanja ugostiteljskih usluga...Obveznici poreza na dohodak postaće svi oni koji se bave seoskim turizmom u objektima domaće radinosti, što se odnosi na salaše, etno-sela i slične turističke...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.