OGLAS za prodaju osnovnog sredstva-vozila u vlasništvu JKP Gradske pijace Beograd, putem prikupljanja zatvorenih pismenih ponuda 

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLAS za prodaju osnovnog sredstva-vozila u vlasništvu JKP "Gradske pijace" Beograd, putem prikupljanja zatvorenih pismenih ponuda 

Najniža ponuđena cena ne može biti niža od 135.815,00 dinara, bez PDV-a

JKP «GRADSKE PIJACE» BEOGRAD vrši prodaju vozila:

Redni broj: 1;Vrsta vozila: kamion; Marka vozila: MERCEDES; Tip vozila: 211; REg. broj: BG 046 ĆŽ

.

Pravo učešća na oglasu imaju: fizička i pravna lica i preduzetnici.

Ponude pravnih lica i preduzetnika moraju biti potpisane i overene, a fizičkih lica potpisane od strane ponuđača, u suprotnom, ponuda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti odbijena kao neispravna.

Ponuda fizičkog lica, pored ponuđene cene, sadrži i: ime i prezime, adresu prebivališta, JMBG, broj lične karte i mesto izdavanja, broj telefona, broj računa na koji se vrši uplata za povraćaj depozita i potvrdu o uplaćenom depozitu.

Ponuda pravnog lica i preduzetnika, pored ponuđene cene, sadrži i : naziv i sedište, poreski identifikacioni broj, matični broj, potpis ovlašćenog lica overen pečatom, telefon, osoba za kontakt, broj računa na koji se vrši uplata za povraćaj depozita i potvrdu o uplaćenom depozitu.

Depozit za učešće na javnom Oglasu iznosi 50.000,00 dinara i uplaćuje se na tekući račun JKP «Gradske pijace» Beograd, broj 160-6816-95 Banca Intesa a.d., sa pozivom na broj 429202.

Potvda o uplaćenom depozitu dostavlja se uz Ponudu.

Ukoliko Ponuda ne sadrži dokaz o uplaćenom depozitu, ista će se odbaciti kao neispravna.

Učesnicima javne prodaje čija ponuda nije usvojena kao najpovoljnija, uplaćeni depozit se vraća u roku od 15 dana od dana zaključenja postupka javne prodaje. Povraćaj depozita vrši se na dostavljeni račun Ponuđača.

Vozilo se prodaju po principu VIĐENO – KUPLjENO i bez prava na reklamaciju koja se odnosi na ispravnost, kompletnost i tehničke karakteristike vozila.

Vozilo se može razgledati dana 19.03.2018.godine od 08.00 do 10.00 časova na pijaci Miljakovac, ul.Vareška bb, u prisustvu tehničkog lica prodavca Radoičić Saše.

Najpovoljniji ponuđač je dužan da preostali iznos do ponuđene cene (uvećan za iznos PDV-a) uplati na račun JKP „Gradske pijace“ Beograd, broj 160-6816-95 Banca Intesa a.d., sa obaveznom napomenom u polju svrha uplate – „Uplata po Oglasu za prodaju osnovnog sredstva - vozila“.

Rok uplate navedenog iznosa je 8 (osam) dana od dana donošenja Odluke o prodaji osnovnog sredstva - vozila najpovoljnijem ponuđaču. Ukoliko prvoplasirani ponuđač ne izvrši uplatu u navedenom roku, smatra se da je odustao od ponude i u tom slučaju ponuda drugoplasiranog ponuđača se smatra najpovoljnijom.

Kupac koji ne uplati iznos iz tačke 5. u označenom roku, gubi pravo na povraćaj depozita.

Nepotpune, neblagovremene i neispravne ponude neće se razmatrati.

Rok za podnošenje ponuda je 22.03.2018.godine, do 15,00 časova, bez obzira na način dostavljanja.

Javno otvaranje ponuda obaviće se 23.03.2018. godine u 12,00 časova u velikoj sali JKP "Gradske pijace"-Beograd, u ulici Živka Karabiberovića broj 3.

Ponude dostaviti u zatvorenoj koverti na adresu: JKP "GRADSKE PIJACE"-BEOGRAD, Ul.Živka Karabiberovića br.3, sa naznakom: "Za Javni oglas za prodaju osnovnog sredstva - vozila u vlasništvu JKP «Gradske pijace» Beograd.»

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na telefon: 011/7857-940 i 011/7857-907, lice za kontakt: Saša Radoičić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.