Izvor: Blic, 30.Nov.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBIJENA ŽALBA Branke Milić na određivanje pritvora, odloženo suđenje za pokušaj DRŽAVNOG UDARA u Crnoj Gori

Suđenje za pokušaj državnog udara na dan parlamentarnih izbora 2016. godine i danas neće biti održano jer se nisu stekli uslovi da se pretres održi, a prethodno je sudija Suzana Mugoša obavestila da je Apelacioni sud odbio žalbu na određivanje pritvora Branki Milić, koja se skonila u Ambasadu Srbije u Podgorici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbijena žalba Milićeve na određivanje pritvora, suđenje odloženo

Izvor: RTS, 30.Nov.2018

. Apelaci sud odbio je žalbu na određivanje pritvora Branki Milić, optuženoj u slučaju pokušaja terorizma na izborni dan 2016. Suđenje za pokušaj terorizma ponovo je odloženo jer, kako je saopštila predsednica Vijeća Suzana Mugoša, nisu ispunjeni uslovi za održavanje ročišta.

Nastavak na RTS...

Novi PROGON SRBA u Crnoj Gori! Vozač na sudu jer je prevezao Branku Milić do srpske ambasade?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 11:52

Mihailo Čađenović, vozač Demokratskog fronta i jedan od 14 optuženih u sudskom procesu za navodni državni udar na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. godine, dobio je obaveštenje iz Specijalnog državnog tužilaštva da je protiv njega formiran novi predmet jer je pomogao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.