Izvor: Blic, 21.Mar.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODALI JE SNIMCI SA SIGURNOSNIH KAMERA Žena koja je ostavila bebu u taksiju nakon toga MIRNO ŠETALA KROZ GRAD sa drugo dvoje dece (FOTO)

Majka koja je juče ostavila bebu u korpi u taksiju i taksisti rekla da je to mačka i da je pričuva dok ona nešto završi, snimljena je kako se nakon toga hladokrvno šeta gradom sa drugo dvoje dece.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima sedmoro dece?! Majka koja je ostavila bebu nakon toga snimljena kako MIRNO ŠETA gradom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2019

Majka koja je juče ostavila bebu u korpi u taksiju snimljena je nadzornim kamerama kako se nakon toga hladnokrvno šeta gradom sa preostalo dvoje dece!..Taksisti je prethodno rekla da je u korpi mačka i da je pričuva dok nešto završi...Snimci sa sigurnosnih kamera menjačnice u Vrnjačkoj Banji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.