OC Jahorina: U ovoj sezoni 36 odsto skijaša više nego lani

Izvor: Capital.ba, 11.Feb.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OC Jahorina: U ovoj sezoni 36 odsto skijaša više nego lani

JAHORINA, Broj skijaša na Jahorini u dosadašnjem dijelu sezone veći je za 36 odsto u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”. Protekli vikend bio je najposjećeniji do sada, na Jahorini je skijalo i boravilo gotovo 20.000 posjetilaca. Milioniti skijaš ove sezone registrovan je 73. skijaškog dana – sedmogodišnja Milena Đukanović koja je kao nagradu dobila vaučer za skijanje i kacigu, koja je svoje prve skijaške korake načinila baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << na Jahorini prošle godine. U OC “Jahorina” ovaj porast posjetilaca smatraju velikim uspjehom posebno kada se uzme u obzir opadajući trend broja skijaša u cijelom svijetu. Na Jahorini je skijašima i borderima trenutno na raspolaganju svih sedam instalacija, 40 kilometara staza i tri poligona za obuku. Savršeni uslovi za skijanje najavljeni su i do kraja februara, dok se sljedećih pet dana, prema meteorološkoj prognozi, svaki dan očekuju snježne padavine koje će dodatno poboljšati uslove za skijanje. OC “Jahorina” pripremio je za naredni period i brojne manifestacije poput humanitarne trke “Podrži život” koja će na stazi Poljice biti održana 24. februara u 11.30 časova. Predviđen je i veliki osmomartovski spektakl uz koncerte Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića sa Big bendom nakon kojeg će uslijediti ženski vikend, te promo vikendi sa popustom od 20 odsto na sve ski-karte. Na Poljicama će 2. marta biti održana i “Trka poznatih ljubitelja Jahorine”, ali i atraktivno takmičenje “Red bul houm ran” koje će na Jahorini 16. marta ugostiti veliki broj zaljubljenika adrenalina. Srna The post OC Jahorina: U ovoj sezoni 36 odsto skijaša više nego lani appeared first on INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Devizne rezerve NBS porasle u januaru na 11,34 milijarde evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2019, 13:28

Bruto devizne rezerve Narodne banke Srbije iznosile su na kraju januara 2019. godine 11,34 milijarde evra, što je za 84,6 miliona evra više u odnosu na decembar, dok je u odnosu na isti mesec prošle godine više za čak 1,69 milijardi...Deviznim rezervama na ovom nivou obezbeđuje se pokrivenost novčane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.