Novo ruho za četiri zgrade u Beogradu, među njima i Studentska poliklinika

Izvor: B92, 24.Feb.2021, 18:37

Novo ruho za četiri zgrade u Beogradu, među njima i Studentska poliklinika

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je u završnoj fazi priprema tehničke dokumentacije za projekat rekonstrukcije četiri javne zgrade u glavnom gradu, koji je dogovoren sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj.

Reč je o rekonstrukciji Hitne pomoći, Biblioteke grada Beograda, Studentske poliklinike i Studentskog stacionara.

"Trenutno smo u završnoj fazi realizacije tehničke dokumentacije rekonstrukcije te četiri zgrade i u bliskoj budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćemo krenuti sa realizacijom tog projekta", rekao je Radojičić novinarima u Beogradu.

Posebno je istakao značaj rekonstrukcije Studentske poliklinike i Studentskog stacionara i dodao da će studenti i u narednom periodu imati adekvatne uslove da tu zadovolje svoje zdravstvene potrebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako rešiti problem zagađenog vazduha? Oglasio se gradonačelnik VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 11:28

Obilaznica oko Beograda, unutrašnji prstenovi, nove eko linije, kvalitetnija vozila na ulicama, važni su za bolji kvalitet vazduha u glavnom gradu, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ...On je za TV Prva rekao da je zagađenost vazduha važna tema, ali da se sa tim problemom suočava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.