Novi seminari i treninzi u decembru i januaru u BG

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi seminari i treninzi u decembru i januaru u BG

Beograd -- U Beogradu se u narednom periodu organizuje veliki broj seminara i treninga uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine i znanja.

U završnicu poslovne 2018. godine , uvodi nas još jedan poslovni događaj u Beogradu, 17. NetWorking Day – Poslovni susreti,koji se održava 20. decembra u Geozavodu.

Sa temom koja najavljuje nove trendove u svetu biznisa i preduzetništva, Irena Lalić ugostiće zanimljive sagovornike, sa bogatim poslovnim iskustvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i voljom da prenesu svoja znanja, a imaćete priliku da saznate i kako to postati poželjan poslodavac.

Forum Media 24. decembra organizuje seminar Javne nabavke u medicini na kome ćete moći da saznate najnovije odluke Republičke komisije za zaštitu prava ponuđača u postupcima javnih nabavki u oblasti medicine, najčešće nepravilnosti u praksi ponuđača i naručilaca u javnim nabavkama u medicine, nepravilnosti u sprovođenju postupaka javnih nabavki koje treba izbegavati, na koji način i u kojim rokovima treba reagovati kako bi pravovremeno zaštitili svoje poslovne interese…

Da biste ušli spremni u novu 2019. godinu, Psihorelaks 20. i 21. januara organizuje Autogeni trening – Osnovni nivo, savremenu psihološki priznatu i psihoterapijski tehniku za borbu sa stresom.

Trening predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psiholoških i fizioloških tenzija. To je terapeutska tehnika psihofizičke relaksacije koja je inspirisana istočnjačkim tehnikama meditacije i joge.

Koristi se prevashodno u lečenju napetosti, strepnje, straha i psihosomatskih bolesti.

H.art Development Center 8. februara organizuje trening Vođenje kroz promene i upravljanje promenama.

Neke od tema treninga su značaj promena za savremeno poslovanje i značaj upravljanja tim promenama, vrste promena, ključne uloge u promeni: onaj ko inicira, spušta i sprovodi/aplicira promenu, faze uvođenja promene, iniciranje promene i predviđanje prepreka, planiranje promene, implementacija promene i evaluacija efekata, upravljanje otporima.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.