Novo kolo igre Uzmi račun i pobedi - koji fiskalni isečci mogu da se šalju?

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 11:49

Novo kolo igre "Uzmi račun i pobedi" - koji fiskalni isečci mogu da se šalju?

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će tokom ove godine biti održana dva kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Prvo će biti od 15. maja do 15. juna, a drugo tokom septembra i oktobra.

Građani već od danas mogu slati koverte i važiće računi izdati od 1.aprila, rekao je Mali u Palati Srbija na konferenciji za medije.

Uslovi će biti kao i tokom prethodnog kola nagradne igre.

U kovertama treba da bude najmanja deset računa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili slipova, sa minimalnim iznos na računu od 100 dinara.

Nagradni fond igre iznosiće 350 miliona dinara, a pobednicima će biti podeljeno 16 stanova i 60 automobila marke fijat 500 L.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Uzmi račun i pobedi" od 15. maja: 16 stanova i 600 automobila Fijat 500L

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će tokom ove godine biti održana dva kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", prvo od 15. maja do 15. juna, a drugo tokom septembra i oktobra...Građani već od danas mogu slati koverte i važiće računi izdati od 1. aprila, rekao je Mali u Palati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Grad Vranje pobednik u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Izvor: OkRadio.rs, 20.Apr.2021

Grad Vranje apsolutni je pobednik u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, saopšteno je danas na svečanosti u Palati Srbija, kojoj su prisustvovali predstavnici devet najaktivnijih lokalnih zajednica u Srbiji u prikupljanju fiskalnih računa. Priznanje Gradu Vranju za doprinos suzbijanju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.