Novi Sad: Devojci unakazio lice, pekao je peglom, lomio kosti...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Devojci unakazio lice, pekao je peglom, lomio kosti...

Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, saznaje 021.rs.

Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Ona je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije. Kako je potvrđeno, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Kako su naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za napad na devojku

Izvor: RTS, 14.Mar.2019

Dvadesetčetvorogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju devojku, javlja "021.rs". . Đ. L. (24) se sumnjiči da je pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal...

Nastavak na RTS...

Portal 021: Uhapšen jer je devojku unakazio nožem i vrelom peglom

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2019

Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, objavio je novosadski informativni portal 021 (021.rs)...Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.