Nove mere od utorka na snazi: Koji objekti i do kada rade?

Izvor: B92, 23.Nov.2020, 20:51

Nove mere od utorka na snazi: Koji objekti i do kada rade?

Beograd -- Vlada Srbije propisala je juče više novih mera, koje će biti na snazi počev od utorka ujutru, pa narednih deset dana.

Od utorka, 24. novembra do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se i oni neće raditi od 18.00 do 5.00 časova narednog dana, navodi se u novoj Uredbi vlade objavljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Službenom glasniku.

Ovom Uredbom izmenjeni su neki članovi prethodne uredbe tako da je ostalo da prodavnice i drugi maloprodajni trgovinski objekti neće raditi od 21 do 5.00 sati.

Apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekati koji vrše dostavu hrane, mogu da rade bez ograničenja, navodi se u Uredbi.

Zelene pijace u sastavu JKP "Gradske pijace" radiće uobičajeno od 06 do 19 časova u cilju omogućavanja snabdevanja zdravim i visokokvalitetnim namirnicama, saopštilo je JKP "Gradske pijace".

Otvoreni tržni centar radi po zimskom režimu rada, svakog dana izuzev ponedeljka, i to od 08 do 16 časova.

U skladu sa novim merama Vlade Srbije, pijace koje se nalaze u zatvorenom prostoru radiće po izmenjenom režimu.

Pijaca Palilula radiće od 07 do 18 časova, dok će pijaca TC Novi Beograd raditi od 06 do 18 časova.

Supermarketi koji se nalaze u sklopu pijaca Palilula i TC Novi Beograd radiće takođe do 18 časova, stoji u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.