Nove konferencije i seminari u Beogradu u decembru

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove konferencije i seminari u Beogradu u decembru

Beograd -- U Beogradu se u narednom periodu organizuje veliki broj konferencija i seminara uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine.

MNG Centar će 17. decembra organizovati Konferenciju o mirnom rešavanju radnih sporova u organizaciji, odnosno o vansudskom rešavanju sporova.

Cilj konferencije je da sve zainteresovane strane, kako kompanije tako i zaposlene, uputi na rešavanje individualnih i kolektivnih radnih sporova mirnim putem kroz arbitražu, posredovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili mirenje.

Najvažniji regionalni događaj o sigurnosti aerodroma Airport Security Convention and Exhibition (ASCE) održaće se 19. i 20. decembra u hotelu Hilton u Beogradu.

Konvencija i izložba okupiće ključne lidere aerodromske bezbednosne industrije. Oni će govoriti o globalnim trendovima i mogućnostima i prezentovaće svoje proizvode i razvojne planove.

Forum Media 24. decembra organizuje seminar Novi zakon o planiranju i izgradnji na kome će biti prikazane izmene zakonskog okvira u delu urbanističko tehničkih dokumenata, građevinskog zemljišta, izrade tehničke dokumentacije, uvođenja sistema licenciranja za pravna lica, ličnih licenci, Inženjerske komore srbije i inspekcijskog nadzora.

Seminar je namenjen inženjerima u građevinskoj industriji, prostornim planerima, direktorima građevinskih preduzeća, investitorima, licima odgovornim za izgradnju, rekonstrukciju ili izvođačke radove.

Forum Media 27. decembra organizuje i seminar Intelektualna svojina u radnom odnosu.

Ovaj seminar Vam omogućava pojašnjenja u pogledu sve aktuelnijeg pitanja intelektualne svojine iz radnog odnosa, odnosno na radu i u vezi sa radom, razjašnjenja najčešćih pitanja u vezi sa ekonomskim, moralnim, reputacionim i poslovnim aspektima intelektualne svojine iz radnog odnosa, koje su procedure i mehanizmi zaštite prava intelektualne svojine nastale u radnom odnosu, kada i zašto dolazi do spora između poslodavca i zaposlenog (autora) povodom prava intelektualne svojine, Interakciju sa predavačem – advokatom i direktne odgovore na Vaša pitanja, da steknete sertifikat kompanije FORUM MEDIA o pohađanju seminara.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.